Ingredients:
4 ous
2 iogurts bio blancs
4 gots (del iogurt) de farina
3 gots " " de sucre
1/2 got " " d'oli
un sobre de llevat
raspadura de lllimona (ben triturada)
i opcionalment (jo no en tenia) vainilla en pols, un polsim.
Pinyons i sucre glass per decorar.
S'escalfa el forn a 170º.
Es barrejan tots els ingredients. Jo vaig fer per una banda els secs, (farina, sucre, llevat) i per l'altra (ous, iogurts, oli, raspadura.) Reservar els pinyons i el sucre glass.
Després es barrejen els ingredients perque quedin ben lligats.
Es posen en una safata de forn o motllo ample ja que no ha de pujar gaire, ha de ser baixet (o dues més petites com vaig fer jo)
Al moment de posar-ho al forn, s'afegeixen els pinyons per sobre.
Al forn uns 35-40 minuts aproxima- dament (i anar punxant).
Quan sigui fred es pot adornar amb el sucre glass (jo ho vaig fer quan encara era un pel calent i es va fondre.)
En van sortir dues d'aquesta mida.
1 comentario:
Mmmmmmmm! Quina pinta. M'apunto la recepta i quan la faci ja t'ho diré.
Publicar un comentario