Sin 4 , Sin 5, 6, 7.....????


Me temo que al final voy a tener que cambiar el nombre del blog

ALGUNOS FRUTOS SECOS, EL PIMIENTO Y ALGUNOS TIPOS DE SEMILLAS, son otros ingredientes a los que presento INTOLERANCIA.
Por eso voy a intentar hacer el máximo de recetas sin añadirlos.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ATENCIÓN, AVISO!!!!! - ATENCIÓ, AVÍS!!!!! . . . . . . . . . . . . . . . . .

No soy celíaca ni alérgica, solo intolerante. Por eso puedo toma alimentos que tengan trazas y otros que quizás no suelen ser permitidos. Si algún celíaco o alérgico quiere seguir mis recetas, que vigile las etiquetas y busque marcas Permitidas.

17 febrero 2007

Coca (de pa de pessic) amb pinyons


Ingredients:

4 ous
2 iogurts bio blancs
4 gots (del iogurt) de farina
3 gots " " de sucre
1/2 got " " d'oli
un sobre de llevat
raspadura de lllimona (ben triturada)
i opcionalment (jo no en tenia) vainilla en pols, un polsim.
Pinyons i sucre glass per decorar.

S'escalfa el forn a 170º.
Es barrejan tots els ingredients. Jo vaig fer per una banda els secs, (farina, sucre, llevat) i per l'altra (ous, iogurts, oli, raspadura.) Reservar els pinyons i el sucre glass.
Després es barrejen els ingredients perque quedin ben lligats.
Es posen en una safata de forn o motllo ample ja que no ha de pujar gaire, ha de ser baixet (o dues més petites com vaig fer jo)
Al moment de posar-ho al forn, s'afegeixen els pinyons per sobre.
Al forn uns 35-40 minuts aproxima- dament (i anar punxant).
Quan sigui fred es pot adornar amb el sucre glass (jo ho vaig fer quan encara era un pel calent i es va fondre.)

En van sortir dues d'aquesta mida.

1 comentario:

kalidoscopi dijo...

Mmmmmmmm! Quina pinta. M'apunto la recepta i quan la faci ja t'ho diré.