O tambè coneguda com Torta al cafè.
300 gr. de farina
150 gr. de sucre
100 gr. de mantega estovada
2 ous
2 tassetes de cafè ben carregat (jo poso nescafé espresso)
1 sobre de llevat
100 ml. de llet.
Un pessic de sal.
Primer batre els ous amb el sucre. Afegir un per un els següents ingredients barrejant be; la mantega, la llet, el cafè, la farina, la sal i el llevat.
Treballar molt be la massa fins que quedi ben cremosa.
Posar-ho en un motlle untat de mantega i al ficar-ho al forn.
Temperatura 175º-180º entre mitja hora o trenta cinc minuts segons el vostre forn.
Punxar per veure si li calen uns minuts mes.
Aquest pa de pessic a mi m’agrada molt ja que el gustet de cafè es molt lleuger però li dona un toc bonissim.
Se la coneix com la Torta Al Capone doncs es veu que aquests personatge en tenia predilecció.
1 comentario:
Avui mateix la faig.
Publicar un comentario