Sin 4 , Sin 5, 6, 7.....????


Me temo que al final voy a tener que cambiar el nombre del blog

ALGUNOS FRUTOS SECOS, EL PIMIENTO Y ALGUNOS TIPOS DE SEMILLAS, son otros ingredientes a los que presento INTOLERANCIA.
Por eso voy a intentar hacer el máximo de recetas sin añadirlos.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ATENCIÓN, AVISO!!!!! - ATENCIÓ, AVÍS!!!!! . . . . . . . . . . . . . . . . .

No soy celíaca ni alérgica, solo intolerante. Por eso puedo toma alimentos que tengan trazas y otros que quizás no suelen ser permitidos. Si algún celíaco o alérgico quiere seguir mis recetas, que vigile las etiquetas y busque marcas Permitidas.

20 mayo 2007

Torta Al Capone.






O tambè coneguda com Torta al cafè.

300 gr. de farina
150 gr. de sucre
100 gr. de mantega estovada

2 ous
2 tassetes de cafè ben carregat (jo poso nescafé espresso)
1 sobre de llevat
100 ml. de llet.
Un pessic de sal.

Primer batre els ous amb el sucre. Afegir un per un els següents ingredients barrejant be; la mantega, la llet, el cafè, la farina, la sal i el llevat.
Treballar molt be la massa fins que quedi ben cremosa.
Posar-ho en un motlle untat de mantega i al ficar-ho al forn.
Temperatura 175º-180º entre mitja hora o trenta cinc minuts segons el vostre forn.
Punxar per veure si li calen uns minuts mes.

Aquest pa de pessic a mi m’agrada molt ja que el gustet de cafè es molt lleuger però li dona un toc bonissim.
Se la coneix com la Torta Al Capone doncs es veu que aquests personatge en tenia predilecció.

1 comentario:

kalidoscopi dijo...

Avui mateix la faig.