La setmana passada, el dia de la revetlla, l'Anna em va ensenyar a fer la coca de vidre.
La base es fa amb massa de pizza ja feta.
I per posar per sobre: oli d'oliva, sucre, pinyons i una mica d'anís dolç.
Escalfa el forn a 200-210º C.-
Estira un tros de la massa de pizza amb el corró, i dona-li forma allargada i molt prima.
Cobreix la safata del forn amb paper de cuinar i posa-hi a sobre les coques.
Pinta cada coca amb oli, i posa-hi els pinyons.
Espolvoreja les coques amb força sucre perquè quedin cruixents.
Fica-les al forn durant uns 10 minuts, vigilant que no es cremin perque son molt fines.
Al final pots posar una mica al grill perquè es torrin per sobre.
Treu-les del forn i, immediatament mulla la superfície de les coques amb anís.
Deixa-les refredar i ja estàn llestes per gaudir.
Boníssima i fàcil de fer.
Si voleu la recepta original, mireu el seu blog Secrets de Cuina
on trobareu coses mooooolt bones.
1 comentario:
Mmmmmmmmmm! Ara em menjaria un trosset.
Publicar un comentario