Sin 4 , Sin 5, 6, 7.....????


Me temo que al final voy a tener que cambiar el nombre del blog

ALGUNOS FRUTOS SECOS, EL PIMIENTO Y ALGUNOS TIPOS DE SEMILLAS, son otros ingredientes a los que presento INTOLERANCIA.
Por eso voy a intentar hacer el máximo de recetas sin añadirlos.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ATENCIÓN, AVISO!!!!! - ATENCIÓ, AVÍS!!!!! . . . . . . . . . . . . . . . . .

No soy celíaca ni alérgica, solo intolerante. Por eso puedo toma alimentos que tengan trazas y otros que quizás no suelen ser permitidos. Si algún celíaco o alérgico quiere seguir mis recetas, que vigile las etiquetas y busque marcas Permitidas.

29 junio 2007

Coca de vidre.


La setmana passada, el dia de la revetlla, l'Anna em va ensenyar a fer la coca de vidre.

La base es fa amb massa de pizza ja feta.
I per posar per sobre: oli d'oliva, sucre, pinyons i una mica d'anís dolç.

Escalfa el forn a 200-210º C.-
Estira un tros de la massa de pizza amb el corró, i dona-li forma allargada i molt prima.
Cobreix la safata del forn amb paper de cuinar i posa-hi a sobre les coques.
Pinta cada coca amb oli, i posa-hi els pinyons.
Espolvoreja les coques amb força sucre perquè quedin cruixents.
Fica-les al forn durant uns 10 minuts, vigilant que no es cremin perque son molt fines.
Al final pots posar una mica al grill perquè es torrin per sobre.
Treu-les del forn i, immediatament mulla la superfície de les coques amb anís.
Deixa-les refredar i ja estàn llestes per gaudir.


Boníssima i fàcil de fer.


Si voleu la recepta original, mireu el seu blog Secrets de Cuina
on trobareu coses mooooolt bones.

1 comentario:

kalidoscopi dijo...

Mmmmmmmmmm! Ara em menjaria un trosset.