Sin 4 , Sin 5, 6, 7.....????


Me temo que al final voy a tener que cambiar el nombre del blog

ALGUNOS FRUTOS SECOS, EL PIMIENTO Y ALGUNOS TIPOS DE SEMILLAS, son otros ingredientes a los que presento INTOLERANCIA.
Por eso voy a intentar hacer el máximo de recetas sin añadirlos.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ATENCIÓN, AVISO!!!!! - ATENCIÓ, AVÍS!!!!! . . . . . . . . . . . . . . . . .

No soy celíaca ni alérgica, solo intolerante. Por eso puedo toma alimentos que tengan trazas y otros que quizás no suelen ser permitidos. Si algún celíaco o alérgico quiere seguir mis recetas, que vigile las etiquetas y busque marcas Permitidas.

21 septiembre 2007

Plaer dels deus.....

Avui, camembert arrebossat amb melmelada:

Ingredients:

Un formatge de Camembert (millor els que ja venen tallats en 6 porcions)
Farina, ou, farina de galeta, ametlla picada, oli.
Per acompanyar: melmelada de gerds, maduixa, tomàquet o una mica d’amanida, nous, etc...


Es fa així:
Es mulla el formatge. Es cobreix de farina. Es passa per ou i s’arrebossa amb barreja de farina de galeta o farina i ametlla picada.
Es fregeix. Veureu que el formatge de dins desapareix i queda la “crosta” i l’arrebossat. Així no enfarfega tan.
Desprès de fregir cada tall i abans de ficar el següent, s’ha de netejar l’oli ja que el formatge que es desprèn queda recremat per l’oli i es podria enganxar al següent tall.
Servir-ho acompanyat de melmelada de gerds, maduixa o tomàquet, i si no us agrada, amb una mica d’amanida amb nous.


Deliciós!!!!

2 comentarios:

kalidoscopi dijo...

Mmmmmmmmmmm! amb el que m'agrada a mi el formatge, segur que això deu estar boníssim.

Anónimo dijo...

Vigila a tu aprendiz, no sea tu maestro.

"anónimo"