Ingredients:
Un formatge de Camembert (millor els que ja venen tallats en 6 porcions)
Farina, ou, farina de galeta, ametlla picada, oli.
Per acompanyar: melmelada de gerds, maduixa, tomàquet o una mica d’amanida, nous, etc...
Es fa així:
Un formatge de Camembert (millor els que ja venen tallats en 6 porcions)
Farina, ou, farina de galeta, ametlla picada, oli.
Per acompanyar: melmelada de gerds, maduixa, tomàquet o una mica d’amanida, nous, etc...
Es fa així:
Es mulla el formatge. Es cobreix de farina. Es passa per ou i s’arrebossa amb barreja de farina de galeta o farina i ametlla picada.
Es fregeix. Veureu que el formatge de dins desapareix i queda la “crosta” i l’arrebossat. Així no enfarfega tan.
Desprès de fregir cada tall i abans de ficar el següent, s’ha de netejar l’oli ja que el formatge que es desprèn queda recremat per l’oli i es podria enganxar al següent tall.
Servir-ho acompanyat de melmelada de gerds, maduixa o tomàquet, i si no us agrada, amb una mica d’amanida amb nous.
Es fregeix. Veureu que el formatge de dins desapareix i queda la “crosta” i l’arrebossat. Així no enfarfega tan.
Desprès de fregir cada tall i abans de ficar el següent, s’ha de netejar l’oli ja que el formatge que es desprèn queda recremat per l’oli i es podria enganxar al següent tall.
Servir-ho acompanyat de melmelada de gerds, maduixa o tomàquet, i si no us agrada, amb una mica d’amanida amb nous.
Deliciós!!!!
2 comentarios:
Mmmmmmmmmmm! amb el que m'agrada a mi el formatge, segur que això deu estar boníssim.
Vigila a tu aprendiz, no sea tu maestro.
"anónimo"
Publicar un comentario