Sin 4 , Sin 5, 6, 7.....????


Me temo que al final voy a tener que cambiar el nombre del blog

ALGUNOS FRUTOS SECOS, EL PIMIENTO Y ALGUNOS TIPOS DE SEMILLAS, son otros ingredientes a los que presento INTOLERANCIA.
Por eso voy a intentar hacer el máximo de recetas sin añadirlos.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ATENCIÓN, AVISO!!!!! - ATENCIÓ, AVÍS!!!!! . . . . . . . . . . . . . . . . .

No soy celíaca ni alérgica, solo intolerante. Por eso puedo toma alimentos que tengan trazas y otros que quizás no suelen ser permitidos. Si algún celíaco o alérgico quiere seguir mis recetas, que vigile las etiquetas y busque marcas Permitidas.

07 octubre 2007

Pa

Avui he fet pa.
Per primer cop a la meva vida.
Ha estat tota una experiència, ja que em pensava que no sortiria pas.
L’he fet amb el meu nou robot que pot cuinar, amassar, fer pa, es pot programar i moltes coses més.
He seguit la recepta pas a pas, tot i que en el tema de les mides no he estat exacte. Jo no tinc una balança de precisió i, es clar, qui pot calcular 7 gr. de llevat?
I més quan els paquets son de 4,6 gr.
Així que les mides….
Oi que té bon aspecte??
Ara només em queden un parell de dubtes.
El primer, serà el gust tan bo com l’aspecte? Espero i desitjo que si.
I segon, com redimonis faré per menjar jo sola tot aquest pa tan enorme que serviria per una familia de 8 i encara en sobraria?
Suposo que la resposta serà que al final s’assecarà i es farà dur. Es clar que sempre tinc l’opció de tallar-lo i veure com queda congelat.

1 comentario:

kalidoscopi dijo...

Guau! És impressionant! Podries penjar la recepta del teu blog i així també podria provar de fer-ho jo.
Encara que s'assequi no passa res, el pa de pagès també està bo quan és dur.