Per primer cop a la meva vida.
Ha estat tota una experiència, ja que em pensava que no sortiria pas.
L’he fet amb el meu nou robot que pot cuinar, amassar, fer pa, es pot programar i moltes coses més.
He seguit la recepta pas a pas, tot i que en el tema de les mides no he estat exacte. Jo no tinc una balança de precisió i, es clar, qui pot calcular 7 gr. de llevat?
Ha estat tota una experiència, ja que em pensava que no sortiria pas.
L’he fet amb el meu nou robot que pot cuinar, amassar, fer pa, es pot programar i moltes coses més.
He seguit la recepta pas a pas, tot i que en el tema de les mides no he estat exacte. Jo no tinc una balança de precisió i, es clar, qui pot calcular 7 gr. de llevat?
I més quan els paquets son de 4,6 gr.
Així que les mides….
Oi que té bon aspecte??
Ara només em queden un parell de dubtes.
El primer, serà el gust tan bo com l’aspecte? Espero i desitjo que si.
I segon, com redimonis faré per menjar jo sola tot aquest pa tan enorme que serviria per una familia de 8 i encara en sobraria?
Suposo que la resposta serà que al final s’assecarà i es farà dur. Es clar que sempre tinc l’opció de tallar-lo i veure com queda congelat.
Oi que té bon aspecte??
Ara només em queden un parell de dubtes.
El primer, serà el gust tan bo com l’aspecte? Espero i desitjo que si.
I segon, com redimonis faré per menjar jo sola tot aquest pa tan enorme que serviria per una familia de 8 i encara en sobraria?
Suposo que la resposta serà que al final s’assecarà i es farà dur. Es clar que sempre tinc l’opció de tallar-lo i veure com queda congelat.
1 comentario:
Guau! És impressionant! Podries penjar la recepta del teu blog i així també podria provar de fer-ho jo.
Encara que s'assequi no passa res, el pa de pagès també està bo quan és dur.
Publicar un comentario